eRecept na antikoncepci z pohodlí vašeho domova. Naše služba Gynlink je k dispozici 24 hodin denně. Do hodiny máte recept ve vaší e-mailové schránce.

Objednejte si eRecept z pohodlí vašeho domova do 24 hodin. Více zde.

Moderní gynekologické centrum Gynclin

Velice přijemné prostředí a milá a ochotná MUDr. Kateřina Klímová. Doporučuji a těším se na příště.

Olga N.

Příjemná paní doktorka, která vše srozumitelně vysvětlí. Pěkně prostředí. Dodržení času objednání.

Hana P.

Som absolutne spokojná, milí lekári a sestričky, profi prístup a výborná starostlivosť o pacientku.

Tatiana F.

S manželkou jsme byli vždy spokojeni. I přesto, že jsem muž, cítil jsem se zde pokaždé vítán.

David P.

Naprostá spokojenost, úžasný personál, skvělé sestřičky! Vždy s každým problémem poradí, pomůžou a vyjdou vstříc. Doporučuji !!!

Lenka H.

Byla jsem s návštěvou velice spokojená. Čekala jsem v čekárně jen chvíli, paní doktorka byla velice příjemná a vše mi důkladně vysvětlila a i sestřička byla velice šikovná. Děkuji.

Dita V.

Moderní vybavení, profesionální přístup, online objednání i výsledky. Mohu jen doporučit 🙂

Kateřina Y.

Navštěvuji ordinaci paní doktorky Müllerové již několik let. Jsem moc spokojená s přístupem, chováním paní doktorky i sestřiček. V čekárně jsem na vyšetření čekala jen chvíli, do ordinace jsem šla na čas. Oceňuji online objednání vyšetření.

Andrea N.

Jsem spokojena z paní doktorkou Kateřina Klímová, ona je moc hodná, všechno dostupné vysvětli i chová se moc dobře kvůli tomu že jsem cizinka. Opravdu je profesionál své Záležitosti a jako člověk taky moc příjemná !

Andriana K.

Chodím k paní Dr. Klímové již několik let a vždy jsem velice spokojená. Vždy mi vyšla se vším vstříc, nikdy nic nezanedbala a naopak preventivně kontrolovala a vždy mi se vším poradila. Sestřičky jsou také moc milé a to že se někdy stane, že je nutné déle čekat, to se asi stát může. V dnešní době je lékařů nedostatek a i já sama u paní doktorky někdy strávím kvůli nějakému problému delší dobu, než je vymezená návštěva, to se ale může stát asi u každého lékaře. 🙂

Sandra T.

Příjemné prostředí a velmi mile sestřičky. Pan doktor Korecký je velmi profesionální a vždy vše vysvětlí a poradí. Celkově velká spokojenost.

Lucie H.

Paní doktorka Klímová je vynikající odborník, ale také skvělý člověk. Děkuji za veškerou péči.

Petra B.

Velmi příjemné prostředí. Nesmírně vstřícné jednání personálu. Hodnotím i vysokou odbornou úroveň vyšetření. V neposlední ředě rozhodně nedošlo k přehlížení mé osoby vzhledem k mému věku, což se mi běžně stávalo.

Tereza L.

Objednávejte se, prosím, výhradně přes náš online servis.

+420 266 010 292